mr. S. (Sylvia) Burger

Attorney at LawSylvia studeerde Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en heeft twee masters afgerond. In juli 2013 is Sylvia beëdigd als advocaat en heeft zij gewerkt bij een advocatenkantoor in Rotterdam. Sylvia voerde jarenlang een algemene praktijk met de nadruk op het personen- en familierecht. 

Sylvia heeft zich de afgelopen jaren volledig toegelegd op het personen- en familierecht en volgt daartoe ook de specialisatieopleiding van de vFAS ( de Nederlandse vereniging van familie- en erfrechtadvocaten scheidingsmediators). 

Sinds oktober 2022 is Sylvia verbonden aan Bos Van der Burg, waar zij als ervaren advocaat de sectie personen- en familierecht versterkt. Sylvia is aspirant- lid van de vFAS.

Sylvia Burger heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • personen- en familierecht

Deze registratie verplicht de advocaat elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.


Contact

Forum Fontanus
Röntgenlaan 31
2719 DX Zoetermeer
+31 (0)79 - 320 3366