mr. L.J.W. (Lennard) Govers

Advocaat / Mediator (MfN) / Bijzondere curator

079 320 33 66
Linkedin


Curriculum Vitae

Lennard werkt sinds 2009 in de advocatuur en is in 2012 beëdigd tot advocaat. Daarnaast is Lennard commissielid van de Werkgroep Vlietwensen van de Gemeente Leidschendam-Voorburg.

De praktijk van Lennard richt zich op zowel het personen- en familierecht als het jeugdrecht, in de breedste zin van het woord. Lennard heeft bijzondere belangstelling voor alimentatiezaken en familierechtelijke zaken met internationale aspecten. Daarnaast adviseert hij cliënten op het gebied van beslag- en executiegeschillen en incasso’s met familierechtelijke oorsprong.

Lennard is voorts registermediator (MfN) en gespecialiseerd in family mediation. Voor een overlegscheiding of alimentatiewijziging die u samen met uw ex-partner wenst overeen te komen, kunt u bijvoorbeeld bij hem terecht.

Ook wordt Lennard regelmatig door de Rechtbanken Den Haag en Rotterdam in afstammingskwesties benoemd als bijzondere curator.

Lennard is verder lid van de Vereniging voor Familie- en Jeugdrecht en de Stichting Bijzondere Curatoren Nederland.

Behorend bij artikel 35b, eerste lid, van de Regeling op de advocatuur:
Mr. L.J.W. Govers heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • personen- en familierecht
  • burgerlijk procesrecht

Deze registratie verplicht de advocaat elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.


Contact

Forum Fontanus
Röntgenlaan 31
2719 DX Zoetermeer
+31 (0)79 - 320 3366