Bos van der Burg Advocaten Zoetermeer

Bos van der Burg

Work to Win

Contact

BOS VAN DER BURG Advocaten 

"Forum Fontanus"
Röntgenlaan 31
2719 DX Zoetermeer
tel.:079 - 320 33 66
fax:079 - 341 82 48
info@bosvanderburg.nl

Download  hier (148,6 KB) onze routebeschrijving per auto en openbaar vervoer in pdf.

Algemene Voorwaarden

Op al onze werkzaamheden zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Download  hier (108,9 KB) onze Algemene Voorwaarden in het Nederlands.

Privacy Verklaring

Bos Van der Burg gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Download  hier (239,9 KB)  onze Privacy Verklaring.

Bereken uw route:

Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Bos van der Burg zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website, kan Bos van der Burg niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Bos van der Burg kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren. Bos van der Burg wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Bos van der Burg Advocaten is een full-service advocatenkantoor, gevestigd in Zoetermeer. Wij bedienen het bedrijfsleven: van midden- en kleinbedrijf tot beursgenoteerde fondsen. Daarnaast adviseren wij ook particulieren en overheden.

De aanpak van onze advocaten kenmerkt zich door onze snelheid van handelen, korte lijnen en hoogwaardige kwaliteit, tegen een vooraf duidelijk én concurrerend tarief. Zo weet u waar u aan toe bent.

Bos van der Burg is samenwerkend partner van TLN en FME en lid van het internationale (advocaten)netwerk Pragma International.