Bos van der Burg Advocaten Zoetermeer

mr. L.J.W. (Lennard) Govers

Curriculum Vitae

Lennard werkt sinds 2009 als juridisch- en faillissementsmedewerker in de advocatuur en is in 2012 beëdigd als advocaat. Daarnaast is Lennard commissielid van de Werkgroep Vlietwensen en treedt hij op als buurtbemiddelaar in de gemeente Leidschendam-Voorburg.

De praktijk van Lennard richt zich op zowel het personen- en familierecht als het jeugdrecht, in de breedste zin van het woord. Lennard heeft bijzondere belangstelling voor alimentatiezaken en familierechtelijke zaken met internationale aspecten. Daarnaast adviseert hij cliënten op het gebied van beslag- en executiegeschillen en incasso’s.

Ook treedt Lennard zowel in zakelijke als particuliere geschillen op als mediator. Lennard is gespecialiseerd in family mediation en aangesloten bij de Stichting Register Mediator (SRM). Voor een overlegscheiding of alimentatiewijziging die u samen met uw ex-partner wil overeenkomen, kunt u bijvoorbeeld bij hem terecht.

Voorts wordt Lennard regelmatig als bijzondere curator benoemd door de Rechtbanken Den Haag en Rotterdam in afstammingskwesties.

Lennard is aspirant-lid van de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten. Daarnaast publiceert Lennard regelmatig artikelen over het familie- en jeugdrecht op de website www.familierechtadvocaatzoetermeer.nl.

Contact

"Forum Fontanus" Röntgenlaan 31 2719 DX Zoetermeer
tel.: +31 (0)79 - 320 3366 fax: +31 (0)79 - 341 8248