Bos van der Burg Advocaten Zoetermeer

mr. O.J. (Olf) Praamstra

Curriculum Vitae

Olf studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarnaast voltooide hij de postacademische specialisatieopleiding Corporate Structures aan de Grotius Academie en de postacademische specialisatieopleiding Arbeidsrecht aan de Rijksuniversiteit Leiden.

Olf is sinds 1988 als juridisch medewerker werkzaam geweest bij onder andere het Buro voor Rechtshulp. In 1999 is Olf beëdigd als advocaat en sindsdien werkzaam geweest bij verschillende advocatenkantoren, laatstelijk AKD te Amsterdam. Sinds 2010 is Olf verbonden aan BOS VAN DER BURG.

Olf is al ruim 20 jaar werkzaam op het gebied van het arbeidsrecht en het ondernemingsrecht. De laatste 7 jaar wordt hij ook regelmatig als advocaat ingeschakeld bij geschillen binnen de onderneming, bijvoorbeeld tussen aandeelhouders onderling, tussen aandeelhouders en het bestuur of tussen bestuur en de Ondernemingsraad. Olf treedt op voor zowel middelgrote en grote ondernemingen, als voor werknemers en aandeelhouders. Naast het voeren van procedures vormt de adviespraktijk een belangrijk deel van zijn dagelijks werk.

Lid van:

Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland
Vereniging van Haagse Arbeidsrechtadvocaten
Vereniging voor Arbeidsrecht

Behorend bij artikel 35b, eerste lid, van de Regeling op de advocatuur
Olf Praamstra heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd: arbeidsrecht. Deze registratie verplicht de advocaat elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied

Contact

"Forum Fontanus" Röntgenlaan 31 2719 DX Zoetermeer
tel.: +31 (0)79 - 320 3366 fax: +31 (0)79 - 341 8248