Bos van der Burg Advocaten Zoetermeer

Asscher: werkgelegenheid beter dan gedacht

Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken is blij dat de arbeidsmarkt zich het afgelopen kwartaal verder heeft hersteld. De werkgelegenheidscijfers zijn volgens hem beter dan eerder geraamd. Asscher zei dat vrijdag in reactie op nieuwe cijfers van het CBS.

Gecorrigeerd voor seizoeninvloeden waren er 635.000 mensen werkloos, 37.000 minder dan een kwartaal eerder. In het tweede kwartaal daalde de werkloosheid ook al, met 12.000, maar begin dit jaar steeg de werkloosheid nog.

Volgens Asscher werpt het kabinetsbeleid van hervormen, saneren en stimuleren van de economie vruchten af, al is de banengroei nog niet voldoende. Het kabinet moet koers houden, zei hij. Volgende week komt hij met een tussenstand over de effecten van zijn banenplannen. Het kabinet trok daar 600 miljoen euro voor uit.

Bron: De Ondernemer

Bos van der Burg Advocaten is een full-service advocatenkantoor, gevestigd in Zoetermeer. Wij bedienen het bedrijfsleven: van midden- en kleinbedrijf tot beursgenoteerde fondsen. Daarnaast adviseren wij ook particulieren en overheden.

De aanpak van onze advocaten kenmerkt zich door onze snelheid van handelen, korte lijnen en hoogwaardige kwaliteit, tegen een vooraf duidelijk én concurrerend tarief. Zo weet u waar u aan toe bent.

Bos van der Burg is samenwerkend partner van TLN en FME en lid van het internationale (advocaten)netwerk Pragma International.

Gepubliceerd door