Bos van der Burg Advocaten Zoetermeer

Flexwerkers grote verliezers nieuwe wet

Flexwerkers zijn de verliezers van de Wet Werk en Zekerheid. 

Dat stelt detacheringsbureau USG People maandag tegen BNR. De nieuwe wet, die op 1 juli ingaat, beperkt volgens directeur sociale zaken Leonie Belonje van USG People de inzet van flexibele medewerkers door bedrijven.

De aanname van minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken dat de wet voor meer vaste contracten gaat zorgen is volgens haar naïef. „Wij merken dat de primaire reactie van werknemers op deze wet niet is en ook niet zal zijn: het aanbieden van vaste contracten.” Belonje stelt ook dat het hele stelsel niet is ingericht op flexwerken.

Bron: De Telegraaf

Bos van der Burg Advocaten is een full-service advocatenkantoor, gevestigd in Zoetermeer. Wij bedienen het bedrijfsleven: van midden- en kleinbedrijf tot beursgenoteerde fondsen. Daarnaast adviseren wij ook particulieren en overheden.

De aanpak van onze advocaten kenmerkt zich door onze snelheid van handelen, korte lijnen en hoogwaardige kwaliteit, tegen een vooraf duidelijk én concurrerend tarief. Zo weet u waar u aan toe bent.

Bos van der Burg is samenwerkend partner van TLN en FME en lid van het internationale (advocaten)netwerk Pragma International.

Gepubliceerd door