mr. M.E. (Mandy) Kreber

Advocaat / Mediator (MfN)

079 320 33 66
Linkedin


Curriculum Vitae

Mandy Kreber studeerde Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

In 1985 startte zij als advocaat bij het Rotterdamse kantoor De Bliek cs. Hierna is Mandy werkzaam geweest bij Nuijten van de Weerd Advocaten, met als specialisatie personen- en familierecht.

Vervolgens is Mandy overgestapt naar het bedrijfsleven, waar zij binnen diverse familiebedrijven juridische en financiële functies heeft vervuld. Daarnaast is Mandy actief in gemeentelijke advies- en participatiegroepen.

Tevens is Mandy MfN-register mediator, met als specialisatie familie- en erfrecht en is zij aspirant-vFas lid (de Nederlandse vereniging van familie- en erfrechtadvocaten scheidingsmediators).

Sinds oktober 2015 is Mandy aan Bos van der Burg verbonden, waar zij als advocaat en als mediator alle aspecten van het personen- en familierecht behandelt. Juist daar waar het familierecht en het bedrijfsleven elkaar raken ligt haar passie en deskundigheid.

Behorend bij artikel 35b, eerste lid, van de Regeling op de advocatuur:
Mr. M.E. Kreber heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • personen- en familierecht
  • erfrecht
  • ondernemingsrecht

Deze registratie verplicht de advocaat elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied


Contact

Forum Fontanus
Röntgenlaan 31
2719 DX Zoetermeer
+31 (0)79 - 320 3366