Over ons

hero

Bos van der Burg Advocaten is een full-service advocatenkantoor, gevestigd in Zoetermeer. Wij bedienen het bedrijfsleven: van midden- en kleinbedrijf tot beursgenoteerde fondsen. Daarnaast adviseren wij ook particulieren en overheden.

De aanpak van onze advocaten kenmerkt zich door onze snelheid van handelen, korte lijnen en hoogwaardige kwaliteit, tegen een vooraf duidelijk én concurrerend tarief. Zo weet u waar u aan toe bent.

Bos van der Burg is samenwerkend partner van TLN en FME en lid van het internationale (advocaten)netwerk Pragma International.

Bos van der Burg

Een juridisch geschil omvat vaak meer dan één rechtsgebied. De advocaten van BOS VAN DER BURG combineren juridische expertise met ondernemerschap en hebben allen een eigen specialisme. Uw zaak wordt daardoor altijd door de deskundige advocaat behandeld. 

Daarnaast beschikken de advocaten over een ruime proceservaring, die niet alleen van belang is bij het succesvol voeren van procedures, maar die ook bijdraagt aan adequate advisering over onder andere (het opstellen van) contracten en algemene voorwaarden. 

BOS VAN DER BURG streeft naar duurzame relaties door juridisch maatwerk te leveren. BOS VAN DER BURG heeft alle specialisten in huis om zowel ondernemers, particulieren als overheden uitstekend te kunnen bedienen. Onze klantenkring is daarom zeer divers. 

Ondernemers

Zowel het MKB als beursgenoteerde ondernemingen weten onze advocaten te vinden. BOS VAN DER BURG heeft specialisten op het gebied van het ondernemingsrecht, bouw- en vastgoedrecht, insolventierecht, incasso’s, bestuursrecht, fiscaal recht, arbeidsrecht, huurrecht, intellectuele eigendom en communicatietechnologie (IT/ICT).

Particulieren

BOS VAN DER BURG adviseert en procedeert tevens voor particulieren. Onze advocaten kunnen u onder andere bijstaan op het gebied van huur- en woonrecht, personen- en familierecht, aansprakelijkheids- en verbintenissenrecht, arbeidsrecht, beslagrecht, faillissementsrecht & WSNP, bestuursrecht.

Overheden

Op bestuursrechtelijk terrein heeft BOS VAN DER BURG ook specialisten in huis. BOS VAN DER BURG heeft ruime ervaring in het procederen vóór en tegen de overheid. Door deze ervaring aan beide kanten van de bestuursrechtelijke advocatuur zijn uw belangen bij BOS VAN DER BURG in goede handen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

BOS VAN DER BURG is zich bewust van haar omgeving. Wij streven naar een minimalisatie van de milieubelasting en bescherming van het milieu en haar grondstoffen. Ons kantoor heeft een bedrijfsintern milieuzorgsysteem, waarbij wij structureel aandacht besteden aan het milieu. Wij maken enkel gebruik van duurzaam en milieuvriendelijk printpapier met het EU Ecolabel en het FSC keurmerk. Door efficiënt in te kopen, milieubewust gebruik te maken van kantoorartikelen, en zuiniger om te gaan met energie wordt er duurzaam omgegaan met grondstoffen.