mr. C.M. (Kees) van der Burg

Partner / Advocaat

079 320 33 66
Linkedin


Curriculum Vitae

Kees studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Leiden. Daarnaast voltooide hij de postacademische specialisatieopleidingen Insolventierecht (Insolad) en Onroerend Goed aan de Grotius Academie.

Kees heeft in 1989 gewerkt bij de Rechtbank Haarlem. Vervolgens is hij tot 1991 werkzaam geweest als advocaat bij Van Hartingsveldt & Roest advocaten te Leiden. Sinds 1991 is Kees als oprichter en partner werkzaam bij BOS VAN DER BURG.

Kees is reeds geruime tijd werkzaam op het gebied van het ondernemingsrecht en vastgoedrecht. Kees heeft als senior bedrijfsadvocaat reeds vele transacties begeleid. Daarnaast heeft hij ervaring met het doen van internationale transacties, waaronder in Spanje en de VS. Kees is tevens werkzaam op het gebied van arbeidsrecht en huurrecht.

Lid van:
Vereniging Vastgoed Juristen
Vereniging van incasso- en procesadvocaten (VIA)

Behorend bij artikel 35b, eerste lid, van de Regeling op de advocatuur:
Mr. C.M. Van der Burg heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • ondernemingsrecht

Deze registratie verplicht de advocaat elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.


Contact

Forum Fontanus
Röntgenlaan 31
2719 DX Zoetermeer
+31 (0)79 - 320 3366