mr. F.A. (Fabian) Buizer

advocaatFabian had al vroeg voor ogen om advocaat te worden. In zijn studententijd heeft hij bij meerdere advocatenkantoren in de keuken gekeken, en is in aanraking gekomen met zeer uiteenlopende rechtspraktijken. Hierdoor vindt hij het interessant om aan een verscheidenheid aan van zaken te werken, waarbij een tal van juridische vraagstukken de revue passeert.

Ook daarbuiten heeft Fabian zich zo goed mogelijk proberen te ontwikkelen: zo was hij lid van de procescommissie van de Rechtswinkel Utrecht en heeft hij deelgenomen aan de pleitteamcommissie van het Molengraaff Dispuut. Al deze ervaringen hebben Fabian geënthousiasmeerd voor de advocatuur. 

Fabian heeft een voorliefde voor complexiteit en is in staat in korte tijd nieuwe informatie te verwerken en eigen te maken. Zijn analytische aard maakt dat ik snel tot de kern kan komen. Zodra Fabian een juridische kwestie wordt voorgelegd, duikt hij volledig in de zaak en onderzoekt hij de mogelijk te hanteren strategie ̈en en de juridisch
maximaal haalbare resultaten. Daarbij gaat hij nauwgezet te werk en schroomt hij niet om positie in te nemen. Wat Fabian uiteindelijk drijft, is waardetoevoeging en het vinden van de beste oplossing.

Fabian is breed geïnteresseerd in het recht en procesvoering en behandelt zaken op het gebied van de algemene civiele rechtspraktijk. Fabian behandelt zodoende burengeschillen, geschillen op het gebied van verbintenissenrecht, arbeidsrecht en huurrecht.


Contact

Forum Fontanus
Röntgenlaan 31
2719 DX Zoetermeer
+31 (0)79 - 320 3366